ABOUT

IMG_2873.JPG
 
 

Ingrid Aune Selmer

Hun begynte å gjøre yoga i 2011 og det tok ikke lang tid før hun ble mer og mer oppslukt. Dette viste seg å være så mye mer enn bare fysiske øvelser på en matte. Først fikk hun bruk for yogaen og meditasjonen når hun tok bachelor i økonomi på BI. Etter å ha gått ut fra videregående med lite motivasjon og halv dårlige karakterer, begynte hun med frisk mot og ny motivasjon etter et friår. En ting var at hun var et år eldre, men hun studerte plutselig på en ny måte. Hodet hadde en ny måte å fokusere på. All den tiden hun hadde brukt på å lære seg å la hodet få hvile og finne fokus punkter viste seg å være et kjempe nyttig verktøy i studiene. 

Så sommeren 2014, før hun skulle ta fatt på siste året med studiene, dro hun til Bali en måned for å lære seg å undervise yoga til andre. 200 timer vinyasa med Frog Lotus. Hun hadde da allerede undervist et år allerede på SiS Sportssenter, universitetet i Stavanger. 

Jo mer tiden gikk, jo sikrere ble hun på at det var dette hun skulle gjøre. Å dele denne tusen år gamle filosofien med andre.

Sommeren 2016 dro hun til LA for å ta SUP Yoga utdannelse. Hun hadde allerede reist masse og prøvd ulike SUP Yoga klasser rundt om i verden. Så da Sarah Tiefenthaler satte opp teacher training, meldte hun seg på. Yoga på vann utfordret henne i praksisen på en helt ny måte og resten av verden forsvant de 90 minuttene hun var på vannet. Mobilen lå igjen på land og det var kun bølgeskvulp, fuglekvitter og deilige solstråler som traff ansiktet i savasana. Dette måtte Stavanger få prøve!

Så vinteren 2017 bestilte hun SUP brett fra Henriette Kalgraff i Bergen, som var først ut med å introdusere SUP til Norge. Hun hadde akkurat sånne brett som Ingrid gjerne ville bruke i sitt studio. Dermed ble SUP Stavanger til.

I tillegg til sitt flytende yoga studio underviser Ingrid også på land. Hun har timer hos Solvik Yoga, Yogaen, Hot Yoga Stavanger og SiS. I tillegg leier hun seg ut til bedrifter for kontoryoga.